André Looman Onderhoud en Afbouw

20150317_163748

Bent u op zoek naar een betrouwbare specialist voor de afbouw van uw woning die kwaliteit levert en zijn afspraken nakomt? Dan bent u bij André Looman op de goede plek!

Dit kleinschalige bouwbedrijf kan uw complete verbouwing uitvoeren. Of dat nu afbouw of onderhoud van uw woning, het stucwerk of de renovatie van uw badkamer betreft.

André Looman Afbouw staat regionaal bekend om de jarenlange ervaring, korte lijnen, overzichtelijke offertes en de duidelijkheid tijdens de verbouwing. Zo zijn er regelmatig overlegmomenten en weet u op elk moment wat u kunt verwachten. Adverteren doen ze niet, mond-tot-mond reclame werkt voor André Looman al ruim 21 jaar het beste.

Er wordt gewerkt in een klein team van specialisten, maar er is altijd één aanspreekpunt. Zo worden communicatiefouten en daarmee ergernissen tijdens de werkzaamheden voorkomen.

Waarom kiezen voor verhuizen als u ook kunt verbouwen? Bij André Looman Onderhoud en Afbouw hoeft u niet bang te zijn lang in een half-afgeronde verbouwing te zitten. Er wordt aan één stuk door aan uw project gewerkt. Ook de rommel waar u wellicht tegenop ziet hoeft geen probleem te zijn. Er wordt netjes gewerkt en rekening gehouden met de omgeving.

Wat let u om meer informatie aan te vragen? Neem gerust contact met ons op voor alle mogelijkheden!

Lees hier meer over: complete badkamers, tegelwerk, stucwerk, timmerwerk.