Gastenboek

Hier kunt u uw ervaringen met André Looman Onderhoud en Afbouw delen, stuur daarvoor en e-mail naar info@andreloomanafbouw.nl en wij zorgen dat uw reactie geplaatst wordt.


Irma en Michel
Door plotselinge fysieke problemen werd de badkamerverbouwing die we al een poosje wensten ineens noodzaak. Omdat we onder de indruk waren van werk dat je eerder bij ons hebt gedaan, hebben we gewoon weer bij jou aangeklopt, om te kijken wat er mogelijk was. We zijn nog steeds ondersteboven van hoe je direct alles uit de kast hebt gehaald om ons uit de brand te helpen en hoe voortvarend dat ging. Wat heb jij je op alle manieren voor ons ingezet, dat hadden we niet kunnen hopen. En in recordtijd een prachtige nieuwe, goed toegankelijke badkamer gerealiseerd. Met ondanks die hectiek al die tijd duidelijkheid over de prijs en een nette afrekening. En, erg belangrijk voor ons, schoon, netjes en met een minimum aan stof. En verder met de kwaliteit, vakmanschap en netheid die we nog van je kenden en waarom we jou überhaupt gevraagd hadden.
On-ge-loof-lijk bedankt!

Familie Vlok
Met Andre krijg je veel meer dan een aannemer. Hij is een vakman en denkt niet alleen een oplossingen maar stel ook gelijk verbeteringen voor en voert het gelijk uit zonder meerprijs! De nieuwe badkamer is ruim voor de afgesproken tijd opgeleverd en tijdens de werkzaamheden was alles schoon en netjes gebleven. Heel fijn om mee samen te werken en hij levert een perfecte eindresultaat. Nu net alweer de 2e grote puzzelklus afgerond met een onverklaarbare lekkage en dan weet Andre toch weer de oorzaak te achterhalen en grondig en creatief op te lossen!

Els en Ben Quint
Onze badkamer – douche – was aan een uitgebreide renovatie toe.
Hoewel wij dachten dat een inloopdouche niet mogelijk was bracht
Andre ons snel op andere gedachten.
Een ervaren ouderwetse vakman die samen met zijn zoon Yari en loodgieter
Martin in zeer korte tijd een prachtige inloopdouche hebben gerealiseerd,
Wij zijn hun hier zeer dankbaar voor en zullen de Fa. voor een nieuwe klus
graag als eerste benaderen

Jandirk Pronk
Wij zijn zeer tevreden over het werk van André Looman. Hij heeft prachtig werk geleverd bij het maken van een nieuw toilet in ons huis. En wij hebben hem als een prettige, nauwkeurige en zeer correcte ‘afbouwer’ ervaren.
Wij weten wie we bellen bij een volgende klus!

P. Haket IJsselstein
Het betrof een totale verbouwing van badruimte, toiletten en de installatie van een nieuwe verwarmingsketel en mechanische ventilatie, alsook het aanleggen van nieuwe leidingen en aanverwante zaken. Tijdens de werkzaamheden ben ik onder de indruk geraakt van het vakmanschap van Looman en zijn medewerkers t.a.v. de vaardigheden op de diverse terreinen (loodgieten, metselen, timmerwerk, elektriciteit etc.) die nodig zijn om zo’n klus te klaren. Daarbij was ook van belang dat de regie en verantwoordelijkheid bij Looman lag, zodat je altijd 1 aanspreekpunt had. Tevens was er sprake van meedenken en flexibiliteit. E.e.a. heeft geresulteerd in o.a. een prachtige doucheruimte, waarvan als nadeel alleen gemeld kan worden dat, als je er eenmaal onder staat, het moeilijk is om er weer onderuit te komen. Tot slot een waarschuwing voor de – zoals ik – liefhebbers van uitslapen: Er wordt vroeg begonnen en ze zijn ook nog eens altijd stipt op tijd.

Van Vliet
Wat een vakman ben je toch Andre! Een prachtige badkamer gemaakt en leuke ideeën aangedragen. We hebben met verschillende vakmannen te doen gehad tijdens het verbouwen van ons appartement maar geen van hen werkte zo netjes als dat jij dat doet samen met je collega’s! Ook daar zijn wij heel erg blij mee!! We zullen je natuurlijk weer aanbevelen! Hartelijke groet, Martien en Anita van Vliet

Kees en Marion de Goeij
bedankt Andre! Onze badkamer is prachtig geworden! Bedankt voor je goede adviezen, en het ontzettend secuur werken! Wij kunnen andre looman zeker aanbevelen, hij werkt ontzettend netjes, geeft ontzettend goede tips denkt mee en doet er alles aan om de nieuwe badkamer helemaal naar wens te maken!

Kees & Karin Verlaan
André ook dit keer weer bedankt voor het maken van onze fantastisch mooie badkamer! We zijn er ongelofelijk blij mee! Het is een complete metamorfose van oud naar nieuw, en dat in 3 weken tijd! Ben je op zoek naar een goede hardwerkende betrouwbare aannemer ( mee denkend, netjes werken en houd zich aan de afspraken ) dan ben je bij André Looman afbouw aan het juiste adres! Super bedankt André!!

Familie Vergeer
Twaalf jaar gelden heeft André een prachtige badkamer en toiletten gemaakt in ons, inmiddels, “oude” huis. Het was voor ons dan ook vanzelfsprekend dat we André hebben gevraagd of hij ook de badkamer en toiletten in ons nieuwe huis wilde maken. André is namelijk een op-en-top vakman. Hij werkt nauwkeurig en netjes wat duidelijk zichtbaar is in het resultaat. Ook heeft hij de plavuizen in de woonkeuken, hal en entree gelegd.
Van begin tot eind denkt hij met je mee en geeft goede adviezen over afwerking, indeling en allerlei praktisch zaken. Bij André kan je ervan op aan dat hij z´n afspraken nakomt en zorgde voor goede afstemming met sanitair/tegel leverancier en onze aannemer.
Super blij zijn wij met het eindresultaat. André, nogmaals dank en volgende klus bellen we je zeker weer!

Familie Damme
Vanaf het eerste contact tot en met de laatste details zijn we zeer te spreken over de wijze waarop onze badkamer en twee toiletten een echte metamorfose hebben ondergaan. Alles is in overleg gebeurd waarbij er een goede balans is gevonden tussen uitstraling en praktische elementen. André heeft een uitstekend team van collega’s die samen goed op elkaar ingespeeld de verbouwing volgens planning en uitstekend hebben uitgevoerd. Het verbouwen van een badkamer is ingrijpend en het gemis van een douche is met een noodvoorziening goed opgevangen. Gedurende het hele traject is heel netjes en gestructureerd gewerkt, aan het einde van de dag werd alles weer keurig opgeruimd. Kortom, een groot compliment en we zijn erg blij met het resultaat.
Vakmanschap!!!

Familie van Jaarsveld, Montfoort
Wij hebben onze badkamer, toilet en bijkeuken door André laten verbouwen. Door André werd alles geregeld. Wij hebben ideeën met hem gedeeld en hij heeft er iets moois van gemaakt. Alles is netjes verwerkt en opgeruimd. Wij zijn er heel blij mee en zouden hem aanbevelen. En bij een volgende klus weer graag vragen. Dank je wel!

Fam. de Jong
Via vrienden zijn we bij André terecht gekomen. We hebben onze badkamer en toilet in juni 2016 laten verbouwen. Wij zijn daar zeer tevreden over. De verbouwing was goed geregeld en tot in de puntjes verzorgd. ’s Avonds was alles netjes opgeruimd. Hij kwam zijn afspraken na, en alles ging volgens planning. We hadden ook een nooddouche via André gehuurd, dit was ook goed geregeld. De gesprekken tijdens de koffie waren ook gezellig.

Top werk! Bedankt, we kunnen je van harte aanbevelen.

Imca Scholte
Wij leerden André kennen in het najaar van 2014, toen wij onze badkamer gingen verbouwen. Omdat dit zo supergoed verlopen is en wij tot de ontdekking kwamen dat André werkelijk alles kan, zijn er daarna nog verschillende andere verbouwingen geweest. Keer op keer had André goede ideeën hoe een en ander het beste aangepakt kon worden, kwam hij zijn afspraken na, werkte hij heel hard, leverde hij prachtig werk, maakte hij een uitstekende planning met de loodgieter, elektricien en schilder en ruimde hij alles netjes op. Als André klaar is met de verbouwing, heeft hij echt aan alles gedacht en hoef je zelf niets meer te doen. Daarnaast heeft André veel plezier in zijn werk en is het gezellig om hem in huis te hebben. Wij kunnen André dan ook van harte aanbevelen!!!

fam Voortman, de Meern
We wisten hoe André werkte, naar volle tevredenheid heeft hij o.a. de keuken en een toilet vernieuwd.
Nu was een nieuwe ruimere badkamer gepland. André heeft dat werk voortreffelijk uitgevoerd. We kunnen hem van harte aanbevelen.

Irene de Vries
Door onze buren werd ik getipt om Andre Looman te vragen. Hun badkamer is helemaal naar wens verbouwd. Wilde onze badkamer wat opfrissen. Hij kwam snel langs en heeft mij handige tips gegeven om het een en ander zelf aan te pakken. Ook hadden we al een handige afzuiginstallatie beneden in de wc, maar niet in de badkamer. Hij heeft verteld hoe je dat eigenlijk heel makkelijk ook aan dat zelfde apparaat kan aansluiten. Onze vorige aannemer had ons dat nooit verteld! En nu hebben we last van het vocht dat niet goed wordt afgezogen. Dit advies was helemaal gratis. Wij kunnen nu prima zelf aan de slag. Bedankt Andre!

fam de Jong, Woerden
Een lang geuite wens van mijn vrouw is in vervulling gegaan. De gang, het toilet en de voorraadkast zijn door André Looman geheel gerenoveerd. De gang is verfraaid met moderne tegels, het toilet is aanmerkelijk vergroot door het waterreservoir in de voorraadkast te plaatsen en de gangkast heeft een dubbele oppervlakte gekregen door de ruimte onder de trap ook te benutten.
In de afgelopen 37 jaar hebben diverse goedbedoelde “vakmensen” getracht het huis te verfraaien, maar in kwaliteit, flexibiliteit en goede afspraken is André op afstand nummer 1.
Ook de vakmensen die André inhuurde, de elektricien André van Eck en loodgieter Martin Los, geven hetzelfde tevreden gevoel.
Kortom: goede prijs/kwaliteitverhouding, goede afstemming van de plannen en bovenal plezierige, energieke vakmensen die uitstralen héél véél lol hebben in hun vak.
ZO KAN EEN VERBOUWING OOK NOG LEUK ZIJN. Complimenten!!!

Frank
Wij hebben onze badkamer en toilet laten renoveren door André en zijn erg tevreden over het resultaat!
André werkt netjes en probeert de overlast zoveel mogelijk te beperken. We zijn ook blij met de ruimtewinst die is behaald door het verkleinen van de koof in de badkamer en het slim plaatsen van het inbouwreservoir.

Familie Van Doorn
Beste André,

Het is alweer 6 jaar geleden dat jij van onze ‘technische ruimte’ op zolder een prachtige tweede badkamer hebt gemaakt. We genieten er nog iedere dag van! We vinden het nog steeds fantastisch hoe jij hebt meegedacht om alle buizen en leidingen netjes weg te werken, zodat de ruimte optimaal benut kon worden. Je levert kwaliteit, werkt netjes en bent servicegericht. We zijn meer dan tevreden!

Hartelijke groet,
Ad en Jackelien

– Bedankt voor jullie bericht en bedankt voor de koffie.
Gr andre

Irma en Michel
Drie weken terug bij ons de dekvloer uit woonkamer en hal weggebroken, vloerverwarming aangelegd, nieuwe dekvloer gesmeerd en alles betegeld.
Alles is fantastisch mooi geworden en we waren erg blij met hoe netjes en nauwkeurig je werkt en alles regelt.
Bedankt !

Fam Deul
Wij genieten van onze nieuwe badkamer!
Via via zijn wij bij jou terecht gekomen en daar waren wij gedurende de hele verbouwing heel blij mee. Je kwam met goede suggesties, werkte heel zorgvuldig en deed erg je best om de overlast en de rommel te beperken.
Onze klus was bij jou in hele goede handen!

Fam van Erve
Beste Andre,
Je hebt onze badkamer op een zeer vakkundige wijze verbouwd. Een echte vakman met veel gevoel voor de details. Afspraak = afspraak is bij jou vanzelfsprekend. Bij de volgende klus ben je onze man.

Fam Verlaan
Onlangs bij ons de gehele woonkamer van nieuw stucwerk voorzien. Keurig opgeleverd; binnen de afgesproken tijd, volgens het afgesproken budget en zeer strak stucwerk (sausklaar). Ook goed meegedacht bij bepaalde oplossingen en steeds alles netjes opgeruimd en het afval meegenomen. Grote klasse!!

Familie Zwaan
Beste André,
Elke keer als ik de nieuwe badkamer in kom ben ik blij dat het zo mooi ,ruim en praktisch is geworden.
Mede omdat je met suggesties en oplossingen kwam waar ik niet aan gedacht had.
Ook was ik onder de indruk van je discipline: Altijd op tijd beginnen , altijd alles iedere dag netjes achterlaten.
Voor een volgende klus ga ik je zeker weer bellen!

Kamini
Beste André,

Gefeliciteerd met je nieuwe website, is heel mooi en overzichtelijk.
Ik wil je bedanken voor het opknappen van mijn toilet, en het oplossen van het plafond probleem in de woonkamer.
Alles is keurig afgewerkt. Super!
Jij en je mannen hebben uitstekend werk geleverd.
En nu sparen voor de volgende klus.;-)

Fam. Voortman
We kennen André Looman en zijn werk al vele jaren. Hij heeft bij ons al verscheidene klussen naar volle tevredenheid uitgevoerd. Het toilet vernieuwd, een tweede toilet aangebracht, het garagedak volledig vernieuwd, en recent de nieuwe keuken afgebouwd, en vloeren opnieuw betegeld. Hij levert uitstekend werk. Van harte aanbevolen.

Sarah Averink
Onze nieuw badkamer is zo mooi geworden! Heel fijn dat je mee hebt gedacht met het oplossen van bepaalde problemen en je advies om iets juist wel of niet te doen. Alles is heel netjes afgewerkt. Snel en schoon opgeleverd. Echt vakmanschap. Tot een volgende keer!

Familie Bouwmeester
Andre,

Bedankt voor het renoveren van onze badkamer. De jarenlange lekkage is voorbij en we hebben er een mooie douche voor teruggekegen. Jouw werk om het tegelrandje te behouden, fantastisch. Mooi vloertje met mooie oplossing voor de afvoer.
Groeten,
Tienke en Jeroen Bouwmeester

Fam. Bosma
Hallo Andre,

Bedankt voor het helpen realiseren van een droom toilet en keuken. Je hebt fantastisch werk geleverd. Complimenten voor je vakmanschap en oog voor detail.
Bij een volgende klus weten we je zeker weer te vinden.

Groeten,

Dju & Linda Bosma