Badkamers en toiletten

nieuwe-badkamerOp het gebied van de renovatie en verbouwing van badkamers en toiletten heeft André Looman Afbouw een goede naam hoog te houden!

In overleg met u worden de mogelijkheden bij u thuis besproken en een ontwerp gemaakt. Met de uitgewerkte tekening gaat u naar de groothandel waar wij al jaren goede ervaringen mee hebben en daar gaat u vervolgens het sanitair en de tegels uitzoeken: helemaal naar uw wens. André Looman krijgt een offerte van de groothandel en maakt voor u een complete, overzichtelijk offerte, inclusief arbeid en materiaal.

Sloopwerk en afvoeren van het bouwafval worden indien gewenst door onze eigen mensen gedaan, omdat deze werkzaamheden netjes en met zo min mogelijk overlast moeten worden uitgevoerd.

Timmeren, metselen, stukadoren, tegelen, voegen en kitten behoren tot de werkzaamheden. Eventueel loodgieterswerk, cv en elektrawerk wordt uitbesteed aan professionele vaklieden, waarmee al lange tijd samengewerkt wordt. In totaal krijgt u maximaal drie personen over de vloer.

Daarnaast blijft regelmatig overleg met u belangrijk, zodat alles naar alle tevredenheid wordt afgehandeld.

Omdat tijdens het renoveren van uw badkamer deze tijdelijk buiten werking is, kan er worden gezorgd voor een tijdelijke nooddouche die gratis voor u wordt geïnstalleerd.